Gemotiveerde balieassistente zoekt leuke tandartspraktijk!

Balie medewerker #1834

  • Balie medewerker

Introductie

Gemotiveerde balieassistente met ruime ervaring zoekt een nieuwe uitdaging bij een kleine tot middelgrote tandartspraktijk.

Deze tandartspraktijk werd nieuw geopend en het was voor mij een enorme uitdaging om van begin af aan te helpen deze praktijk op te zetten. Vooral het afwisselende werk, verantwoordelijkheid en het contact met de patiënten sprak mij enorm aan.. Ook het plannen van de behandelingen in meerdere behandelkamers heb ik altijd met veel enthousiasme gedaan.

Verder beschik ik over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Veel mensen - en met name kinderen - zijn zenuwachtig als ze naar de tandarts moeten. Door hen vriendelijk te ontvangen en duidelijk uitleg te geven over wat er gaat gebeuren probeer ik ze op hun gemak te stellen en het tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Gezien mijn werkervaring ben ik zeer veelzijdig en kunt u mij op meerdere vlakken inzetten. Door mijn ervaring als balieassistente weet ik wat er voor nodig is om de agenda van een tandartspraktijk soepel te laten verlopen.

Ondanks dat mijn werkervaring wat langer is geleden hoop ik dat er een tandartspraktijk is die mij een kans wil bieden. Ik ben per direct beschikbaar.

Functiewensen

  • Vaste baan
  • 8-20 uur per week
  • Per direct starten
  • Liefst werkende in Apeldoorn
  • Reisafstand 20km vanaf Apeldoorn
  • Vrij op vr., za. en zo.

Cursussen en opleidingen

1990 - 1994
MTRO
MBO 4
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Werkervaring

2006 - 2010
Balie medewerker bij Dentalpoint in Apeldoorn
Ik verrichte alle voorkomende werkzaamheden aan de balie. Heb gewerkt met Complan/Novadent en Exquise.
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Geïnteresseerd?