tandartsassistente / preventieassistente

Assistent #8613

  • Assistent

Introductie

Hallo ik ben Marja Effenberger

 

Ik ben per direct beschikbaar voor 2 tot 3 dagen in de week als preventie assistente  of stoelassistente.


over mij: 

In 2010 ben ik begonnen met de opleiding BBL tandartsassistente aan het ROC ASA in Amersfoort. Deze ben ik naar een jaar gestopt, omdat ze mij 5 dagen nodig hadden in de praktijk. Ik ben toen Tandartsassistente bij de LOI gaan volgen als thuis studie. Dit ging niet helemaal zoals het hoorde want de studie werd over gezet en daarmee is veel fout gegaan bij de LOI en ben ik op een gegeven moment gestopt.  In juli 2016 heb ik wel mijn preventie certificaat gehaald.

 

Ik een paar maanden geleden verhuisd  naar de Achterhoek en ik wil graag wat meer in de buurt werken.   

 

Ik heb gewerkt bij een praktijk met 8 behandelkamers en 6 tandartsen. De patiënten komen  voor half jaarlijkse controle bij de preventie assistente en zo nodig worden de patiënten  dan door gestuurd of naar een mondhygiëniste of naar de tandarts. Ik heb daar bijna 8 jaar gewerkt en zo de nodige ervaring opgedaan.  Ik was de assistente van de eigenaar van de praktijk die veel kroon en brugwerk en implantologie deed.  Wij deden vooral de moeilijkere gevallen van de praktijk. Ook werd ik ingezet bij 1 van de andere 6 tandartsen als er een assistente ziek was.

 

Mijn taken bestonden ondermeer uit het assisteren van de behandelaar bij alle voorkomende behandelingen, assisteren bij implantologie, het maken van röntgenbeelden, het voorbereiden van de behandelkamer, de gehele voorraadbeheer, het uitgieten van afdrukken in gips.

 

Nadat ik mijn preventie assistente certificaat heb behaald draaide ik ook mijn eigen preventie agenda.

 

Ik werk met veel plezier en enthousiasme en als tandartsassistente stel ik patiënten graag voorop. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Even een geruststellend praatje maken en een grapje tussendoor neemt vaak al veel zenuwen weg. Ook het samenwerken met collega’s in een goede sfeer vind ik belangrijk (zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen uiteraard).

Als tandartsassistente weet ik hoe belangrijk het is om in stressvolle situaties het hoofd koel te houden. Een flexibele instelling en oplossingsgericht kunnen werken zijn onmisbare eigenschappen.

In mijn huidige functie heb ik al vaak kunnen laten zien dat ik over deze eigenschappen beschik.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marja Effenberger

Functiewensen

  • Vaste baan
  • 20-24 uur per week
  • Per direct starten
  • Liefst werkende in Azewijn
  • Reisafstand 35km vanaf Azewijn

Cursussen en opleidingen

feb 2016 - juli 2016
Preventieassistente bij Edin Dental Accademy
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Geïnteresseerd?