Allround tandarts met 20 jaar werkervaring

Tandarts #8943

  • Tandarts

Introductie

Beste collega,

Deze fris, gemotiveerde, allround tandarts met ruim 20 jaar werkervaring, is op zoek naar  de leukste tandartspraktijk van Amersfoort, waar  ruimte is voor uitbreiding van het team. Hoezo  de leukste?....                                                                  

Samen met mijn levenspartner heb ik afgelopen 18 jaar  in de meest gezellige  tandartspraktijk van Zandvoort gewerkt . Op het moment van ons afscheid eind november jongstleden,maar ook tijdens de behandelingen en privé, bevestigden onze patiënten wederom de ongedwongen en relaxte,huiselijke sfeer van de praktijk.Als "winning team" hebben mijn partner (in de rol van o.a assistente) en ik ,met veel lol en betrokkenheid onze praktijk samen gedraaid. De reden dat wij onze praktijk hebben verkocht is dat wij graag in Amersfoort willen wonen, waar de "roots" van mijn partner liggen. Amersfoort heeft in de loop der tijd ook mijn hart, van een weliswaar rasechte Amsterdammer, gestolen.  Na een inmiddels afgelopen fantastische reis door Azie van 3 maanden om onze "minds" te "resetten" ,wil ik graag weer aan de slag.  De  wederhelft van het "winning team" is  er overigens ook weer klaar voor :-).  

Gaarne sluit ik mij aan bij een team,dat zich herkent in een kwaliteit en mentaliteit, die ambitie en verdere ontwikkeling niet in de weg staan..  Een uitnodiging  voor een kennismakingsgesprek zie ik gaarne spoedig tegemoet.
"At your service!".

Met vriendelijke groet, Fred Lont.


Cursussen en opleidingen

1988 - 1996
Tandarts, ACTA Amsterdam
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Werkervaring

1999 - 2017
Tandarts bij Tandartspraktijk A.R. Lont in Zandvoort
Eigen praktijk met lenvenspartner als assistente
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Geïnteresseerd?