Leergierige flexibele tandarts

werkzoekende #11270

  • Woont in Amsterdam

Introductie

-Nominaal binnen 6 jaar afgestudeerd in juni 2018
-Na mijn studie gereisd voor een paar maanden
-Terugkeer in mei/juni 2019 om volledig aan de slag te gaan
-Altijd hard gewerkt naast mijn studie en aan de studie zelf., wat geresulteerd heeft in een op tijd afgeronde studie en mooie reis van een paar maanden. 
-2 maanden (half mei - half juli 2019) zelfstandig (pakweg 90% van de tijd die ik werkte, was ik de enige tandarts) gewerkt in een praktijk in Zaandam. Het zelfstandig werken ging mij goed af. Voor mijn ontwikkeling en het leggen van een stevige basis gaat mijn voorkeur uit naar (minstens 1) een collega met ervaring in de praktijk waar ik weleens wat mee kan bespreken. 
-Beschikbaar vanaf 2 september 2019

-Voorkeur  Amsterdam en omgeving (Omgeving Alkmaar / Utrecht ook mogelijk). De rest van Nederland valt altijd te overwegen. Nederland is niet zo groot ;). 
-Vooral op zoek naar een praktijk waar ik veel kan doen en leren, zodat ik mij in de eerste jaren van mijn carrière zo goed mogelijk kan ontwikkelen. 
-Keuzeonderwijs in het laatste jaar gedaan richting de Parodontologie met enige ervaring in een aantal uitgevoerde chirurgieën. Het is een pre indien ik hier bekwamer in kan worden in de praktijk.

Functiewensen

  • 16-32 uur per week
  • Per direct starten
  • Liefst werkende in Amsterdam
  • Reisafstand 30km vanaf Amsterdam
  • Vrij op vr.

Cursussen en opleidingen

2012 - 2018
Tandheelkunde ACTA
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Geïnteresseerd?