Preventieassistente

Preventie assistent #11507

  • Preventie assistent

Introductie

Sinds drie jaar ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Transvaal. Ik heb de eerste zes maanden gewerkt als tandartsassistente. Ik heb onder andere geassisteerd bij een endodontoloog en de kaakchirurg.Ik heb meerdere functies vervuld zoals administratief medewerker en sterilisatie medewerker. Na een halfjaar ben ik door een mondhygiënist en een tandarts ingewerkt op preventie assistente. Onder toezicht van een mondhygiënist heb ik zelfstandig patiënten mogen behandelen. Ik was toe aan meer uitdaging en heb ik mijn certificaat preventie assistente behaald in oktober 2019 om geheel zelfstandig te kunnen werken. Het is tijd voor een nieuwe organisatie/praktijk die mij meer kansen geeft om op niveau te werken en mezelf verder te ontwikkelen. Ik wil graag met mijn opgedane kennis en ervaring uw praktijk ondersteunen. 

Functiewensen

  • Vaste baan
  • 28-32 uur per week
  • Starten vanaf 1 dec. 2019
  • Liefst werkende in Den Haag
  • Vrij op vr., za. en zo.

Cursussen en opleidingen

12-10-2019 - heden
Preventieassistente
Cursus: Preventieassistente certificaat behaald in 2019 De cursus preventieassistente heb ik afgerond op M2 Academy in Voorburg. De opleiding heb ik afgerond met eindcijfer: 9,2
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Werkervaring

1-11-2016 - heden
Preventie assistent bij Tandartspraktijk Transvaal/ Dental XL in Den Haag
Inmiddels werk ik al drie jaar bij de tandartspraktijk Transvaal en Dental XL. Ik ben drie dagen werkzaam in tandartspraktijk Transvaal en een dag in Dental XL. De praktijken zijn van dezelfde eigenaar. De volgende werkzaamheden voer ik zelfstandig uit: - Assisteren aan de stoel - Gebit reinigen, curetteren en polijsten. - Voorlichting en instructies geven - Fluoride behandelingen - Sealen - Duraphat, dontisolon en andere medicaties aanbrengen - Kinderen wennen aan de behandelstoel - Eenvlaks vullingen - Kweek afnemen (tandvlees) - Hechting verwijderen - Orthopantomogram/ röntgenfotos maken - Gebitsreiniging met airflow Ik werk o.a met Exquise, Excent, Novadent en simplex.
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Geïnteresseerd?