Orthodontie assistente

werkzoekende #11673

  • Woont in Moordrecht

Introductie

Mijn naam is Kirsten Kortlever, 31 jaar en ruim zeven jaar werkzaam binnen de orthodontie/tandheelkunde. Binnen de vervulde functie ben ik altijd op zoek geweest naar uitdaging om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik vind het prettig om verantwoordelijkheid te krijgen binnen mijn werk en deze ook te dragen.

Ik ben jaren werkzaam geweest binnen de orthodontie waardoor mijn kennis voor dit vak groot is. Hier bestaan mijn werkzaamheden uit het draaien van eerste consulten, het maken van röntgenfoto’s, het maken van behandelplannen samen met de orthodontist, het plaatsen van orthodontische apparatuur ( brackets, invisalign, linguale beugels en uitneembaar apparatuur) het zelfstandig draaien van controles, het verwijderen van orthodontische apparatuur, het plaatsen van spalken,  het draaien van nacontroles en het geven van lezingen en voorlichtingen op locatie over de orthodontie.

Onlangs heb ik een nieuwe praktijk van A tot Z opgezet en heel veel te maken gehad met verschillende functies binnen de tandheelkunde.

Ik ben leergierig, sociaal, flexibel, enthousiast en zoals ik al eerder omschreef, altijd op zoek naar uitdaging binnen een functie. Ik werk graag zelfstandig, maar kan ook goed binnen een team functioneren.

Cursussen en opleidingen

2013 - 2014
orthontie
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Geïnteresseerd?