Tandarts met 30 jaar ervaring (Braziliaans gediplomeerd), ik wil graag mijn werk in Nederland voortzetten. Ik ben niet BIG geregistreerd maar de Nederlandse wet staat toe dat ik onder supervisie van een BIG geregistreerde tandarts mijn werk kan uitvoeren.

Tandarts #11904

  • Tandarts

Introductie

Tandarts met 30 jaar ervaring (Braziliaans gediplomeerd), ik wil graag mijn werk als tandarts en of andere werk in de tandheelkunde in Nederland voortzetten. Ik ben niet BIG geregistreerd maar de Nederlandse wet staat toe dat ik onder supervisie van een BIG geregistreerde tandarts mijn werk kan uitvoeren.
Ik wil me graag voorstellen:
Mijn naam is Carmem Lucia de Sousa Pesse, ik ben sinds 1990 tot aan nu een zelfstandige (met eigen kliniek   www.carmempesse.com) tandarts in Rio de Janeiro Brazilië, waar ik bovendien in 1968 ben geboren.
In mei 2020    ben ik naar  Nederland verhuist en woon nu in Hillegom. Mijn grootste wens is om mijn werk te kunnen voortzetten.
Ik ben dus ook op zoek naar een baan in de tandheelkunde. 
Ik   ben  niet Big geregistreerd maar mag volgens de Nederlandse wet  onder supervisie werken.  
Functiewensen

  • Tijdelijke baan
  • 12-32 uur per week
  • Per direct starten
  • Liefst werkende in Hillegom
  • Reisafstand 40km vanaf Hillegom
  • Vrij op zo.

Cursussen en opleidingen

20-6-2019 - 22-6-2019
dental implant seminar oral surgery 3 daagse cursus in Obdam
ZIE CV
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Werkervaring

1990 - heden
Tandarts bij www.carmempesse.com
Ik heb 30 jaar ervaring als tandarts, ik wil graag mijn werk in Nederland voortzetten. Ik ben niet BIG geregistreerd maar de Nederlandse wet staat toe dat ik onder supervisie van een BIG geregistreerde tandarts mijn werk uitvoer. Ik ben sinds 1990 tot aan nu een zelfstandige (met eigen kliniek) tandarts in Rio de Janeiro Brazilië, www.carmempesse.com Ik ben gespecialiseerd in Temporomandibular joint dysfunction (TMD, TMJD)
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Geïnteresseerd?