Prevenetie Assistente

werkzoekende #12002

  • Woont in Rotterdam

Introductie

Beste,

Naar aanleiding van uw uitstaande vacature op www.mondzorgbaan.nl wil ik bij deze graag solliciteren naar de functie van Preventie Assistente.

Momenteel ben ik met plezier vier dagen per week werkzaam als All-round Tandartsassistente/Preventie Assistente bij een Tandartsenpraktijk, te Amsterdam Zuid. Dit bevalt mij erg goed waardoor ik de ambitie heb om op korte termijn door te groeien naar de functie van Paro Preventie Assistente.

Wat mij met name aanspreekt is de mate van verantwoordelijkheid, het motiveren en behandelen van patiënten. Door de jaren heen wil ik  blijven leren en mijzelf verder ontwikkelen als zorgprofessional. Momenteel wil ik graag een dag extra werken en ben ik per direct op de vrijdagen en en zaterdagen beschikbaar als oproepkracht. Dit tijdens vakantieperiode van uw medewerker, als overbruggingsfase totdat u een vaste medewerker heeft gevonden of bij uitval. Met de wens van een dienstverband op ZZP basis. 

Ik begrijp dat u op zoek bent naar een gemotiveerde enthousiaste collega die de patiënt voorop stelt en ervaring heeft in kleinschalige praktijken. Daar herkenning ik mijzelf in terug en daarom grijp ik graag deze kans om te solliciteren.

Bijgevoegd ontvangt u een kopie van mijn recente C.V. en ik hoor graag of er een mogelijkheid is voor een gesprek. Tijdens dit gesprek wil ik graag mijn motivatie mondeling toe lichten en u meer inzicht geven in mijn persoon. Telefonisch ben ik bereikbaar via 0644571418. Alvast bedankt voor uw tijd en reactie. 

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Yardena Silva 

Cursussen en opleidingen

1-2020 - 3-2020
Preventie Assistente
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Geïnteresseerd?