Leergierige Tandartsassistente

Assistent #12311

  • Assistent

Introductie

Hi! Mijn naam is Emma, ik ben een zelfstandig en zorgzaam persoon, die goed werkt in teamverband en graag haar handen uit de mouwen steekt. Ik wil altijd nieuwe dingen blijven leren om zo het beste resultaat te behalen voor de patiënt, en ben opzoek naar een nieuwe uitdaging!

Momenteel ben ik werkzaam als fulltime tandartsassistente bij Tandartspraktijk Zuidbroek in Apeldoorn. Mijn werkzaamheden bestaan uit het assisteren van de tandarts tijdens de behandelingen, het schoonmaken van de instrumenten en de tandartsstoel, het klaarmaken van de ruimte voor nieuwe patiënten en het uitvoeren van administratieve taken.

Ik werk graag in een team, maar kan daarnaast ook goed zelfstandig werken. Mijn werk voer ik nauwgezet uit. Verder heb ik goede sociale en communicatieve vaardigheden. Veel mensen zijn zenuwachtig als ze naar de tandarts moeten. Door hen vriendelijk te ontvangen en duidelijk uitleg te geven over wat er gaat gebeuren, probeer ik ze op hun gemak te stellen en het tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.


Functiewensen

  • Vaste baan
  • vanaf 32 uur per week
  • Reisafstand 20km vanaf Voorst
  • Vrij op ma., za. en zo.

Cursussen en opleidingen

2018 - 2020
Deltion College, Tandartsassistente.
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Werkervaring

Assistent bij Tandartspraktijk Zuidbroek in Apeldoorn
U ziet alleen het eerste item in deze lijst. Meldt u aan als werkgever voor het volledige CV.

Geïnteresseerd?